Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Aven Bağlıca Konutları satışları devam ediyor

Aven Bağlıca Konutları, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yer almaktadır. Projenin yapımcı firması olan Yücen İnşaat bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atmıştır. Daire satışları devam eden bu proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aven Bağlıca Konutları, Yeni Bağlıca Mahallesinde yer almaktadır. Proje 10 katlı tek bir blok olarak yükselmektedir. Bu blokta 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Dairelerde salon ile mutfak ayrı şekilde hazır bulunmaktadır. Mutfakta ankastre set mevcuttur. Her dairenin dışarıya açılan balkonu bulunmaktadır. Odalar, salon, mutfak, balkon ve banyoda oluşmaktadır. Dairelerde hem ortak kullanım hem ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Yatak odasında banyo dışında özel giyinme alanı da bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde vestiyer ve çamaşır odası da yer almaktadır.

Aven Bağlıca Konutları, asansör sistemine sahiptir. Bina ısı ve ses yalıtımlı olarak inşa edilmektedir. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintisi için su deposu ve hidrofor yer almaktadır. Güvenlik için 24 saat kamera ile güvenlik sağlanmaktadır. Sosyal donatılar olarak spor alanı ve çocuk oyun parkı mevcuttur.

Aven Bağlıca Konutları satışları

Proje merkezi bir alanda yer almaktadır. Şehir merkezi, alışveriş merkezi, eczane, lise, belediye, cami, ilkokul, ortaokul, market ve parka yakındır. Hem özel araç, hem toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaylığı vardır. Caddeye hemen yakın olduğundan özel araç ile istenilen yere kolaylıkla gidilmektedir. Toplu taşıma ulaşımı için otobüs ve dolmuş durağına yakındır.

Aven Bağlıca Konutları, 2022 yılı Haziran ayında teslim edilmektedir. Projede bulunan 2 oda 1 salon daireler brüt 110, net 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 70 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Diğer daire türü olan 3 oda 1 salon daireler ise brüt 145, net 130 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 2 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ek olarak merak ettiklerinizi numaralarından öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (554) 186 46 46 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezme imkanı da sağlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız