Kategoriler
Proje Haberleri

Avenir Gültepe 60 satışları devam ediyor

Avenir Gültepe 60 projesi Kayseri, Melikgazi’de bulunan bir projedir. Proje Avenir Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Bölgede çok sayıda kaliteli projeye imza atmış olan firma, bu projesinde de aynı titizlik ile daireleri hazırlamaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve daireler hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Avenir Gültepe 60 2 bloktan oluşan bir projedir. Projede 4 adet ticari alan 56 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin hepsi 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanmıştır. Bütün daireler tek tiptir. Dairelerin her birinde hem yaz hem kış kullanımına uygun geniş balkon vardır. Mutfak ve salon ayrı ayrı tasarlanmıştır. Mutfaklarda ergonomik mutfak dolapları ve merkezi sıcak su bulunmaktadır. Konutlarda ortak banyonun dışında yatak odası içinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Yatak odası içinde ayrıca 6 metrekarelik bir alanda giyinme odası da yer almaktadır. Projedeki her daire için özel kiler vardır. Bu kilerde isterseniz besinlerinizi saklayabilir isterseniz de fazla eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Her dairenin oturma odası ve salonunda klima hazır olarak bulunmaktadır.

Avenir Gültepe 60 projesinde katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Otopark alanında her daire için bir araçlık yer mevcuttur. Katlar ve binalar arasında hem ses hem ısı yalıtımı vardır.

Avenir Gültepe 60 fiyatları ne kadar?

Proje, şehir merkezinde yer almaktadır. Bunun için hem yatırımlık hem oturmalık olarak değerlendirilmektedir. Konutların yakınlarında market, cami, manav, okul, eczane, hastane gibi önemli yerler vardır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem de otobüs kullanılmaktadır.

Avenir Gültepe 60 projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Brüt 214, net 155 metrekare 4 oda 1 salon geniş daireler şu anda 7 milyon 861 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlar banka kredisine uygun değildir. Ancak uygun şartlarda takas imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme kolaylıkları hakkında detayları 444 50 26 numarasından öğrenebilirsiniz. Ayrıca 0 (542) 118 64 70 cep telefonu da proje hakkında bilgi vermektedir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…