Kategoriler
Proje Haberleri

Avlu Görükle 3 satışları başladı

Avlu Görükle 3 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nilüfer Proje Tasarım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 170 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 170 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 67 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 56 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, kafe ve cadde üzeri dükkanlar yer almaktadır. Asansör, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daireler birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Mobilyalarda ise; TV ünitesi, ikili ve tekli koltuk takımı, orta sehpa, yemek masası ve sandalyeleri, ebeveyn yatak odası takımı, genç yatak odası takımı ve perdeler bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.  Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Avlu Görükle 3 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa Görükle bölgesi gibi en değerleri konut ve işyeri yatırımlarının yapıldığı bölgede yer almaktadır. Bahriye Üçok Caddesine, Uludağ Üniversitesine yürüme mesafesindedir. İstanbul-İzmir otoyoluna araçla 5 dakika uzaklıktadır. Üstelik muhitinde restoran, eğlence merkezi ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.

Avlu Görükle 3 fiyatları ne kadardır?

Avlu Görükle 3 projesinde brüt 67 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 330 85 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…