Kategoriler
Proje Haberleri

Avlu Residence Umuttepe Temmuz 2022’de teslim edilecek

Avlu Residence Umuttepe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin İzmit İlçesinde yükselen Kargenç İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Avlu Residence Umuttepe Öğrencilerin Yeni Adresi Olacak

Site içerisinde bulunan proje, İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi üzerindeki 3 bin 470 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 185 daire, 38 konuk evi yer almaktadır. Ayrıca proje, 300 metrekarelik market alanı, 8 cafe/restaurant/mağaza, 900 metrekarelik doğa manzaralı avlu, 7 bankamatik bölümünden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, mobilya, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Site içerisinde spor alanı, kapıcı, güvenlik, otopark, kamera sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır. Kocaeli İzmit konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+0 stüdyo daire ve 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 1+0 dairelerin büyüklükleri brüt 86 metrekaredir.

Kocaeli rezidans projesi nerede yer alıyor ve daire fiyatları ne kadar?

Avlu Residence Umuttepe konut projesi, Umuttepe’nin gözde mekanı Kabaoğlu Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne 50 m uzaklıktadır. Ana yol üzerinde yer alan proje, üst geçit ve otobüs durağına 50 m uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

26 metrekare brüt alana sahip 1+0 tip daireler ise 470 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Temmuz 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0506 597 54 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…