Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Ata yakında satışta

Avrupa Konutları Ata projesi Artaş İnşaat’ın yeni projesi olarak hayata geçiyor. Projenin konumu İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Avrupa Konutları markası ile başarılı projeleri hayata geçiren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 1-2-3-4 projelerinin ardından yeni bir projeye adım atıyor. Proje hakkında elde edilen bilgilere ulaşmak için haberin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında detaylar

Artaş İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen bu proje, firmanın Avrupa Konutları Atakent 1-2-3-4 projelerinin ardından aynı bölgede yükselmektedir. Şirket, değerli ve dikkat çeken projelerine bir yenisini daha eklemektedir. Radye temel atılan projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde konumlanacak olan projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Binada asansör sistemi yer alacaktır. Bununla birlikte her dairede ferah balkonlar yer alacaktır. Proje detayları henüz açıklanmamıştır. Bununla birlikte fiyat bilgisi ve ödeme seçenekleri de belli değil. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Avrupa Konutları Ata nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Küçükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik İkitelli Caddesi üzerinde konumlanan proje Avrupa Konutları Atakent 1 projesinin karşısında yer almaktadır. Bununla birlikte ArenaPark Alışveriş Merkezi de projenin hemen karşısındadır. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 38 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…