Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Esentepe yakında satışta

Avrupa Konutları Esentepe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile yakında satışta. İstanbul’un Kartal İlçesinde yükselecek olan konut projesi Artaş İnşaat güvencesiyle hayata geçirilecektir. Aynı zamanda bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Avrupa Konutları Esentepe Konut Projesi Ev Sahiplerine Neler Sunuyor?

Konut projesi Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde yer alan 44 bin 874 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Avrupa Konutları Esentepe lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası, merkezi ısıtma sistemi gibi imkanlara yer verilmesi planlanmaktadır.

Esentepe konut projesinde toplam 20 konut bloğu yer almaktadır. Yirmi konut bloğunda ise toplam 866 adet mesken yer almaktadır. Meskenlerin dışında ayrıca projede 16 ticari ünite de yer almaktadır.

Sosyal olanaklar bakımından zengin olan sitede birçok sosyal alana da yer verilmiştir. Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, hamam, spa, kameralı güvenlik gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca çocuk havuzu, sauna, fitness, güvenlik, basketbol sahası gibi imkanlar da mevcuttur. İstanbul Kartal konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır.

Kartal konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul, Esentepe Mahallesi, Anadolu Caddesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje İstanbul Anadolu Adliyesi’ne 800 metre mesafede, E-5 karayoluna 80 metre mesafede yer almaktadır.

Projede daire fiyatları nasıl değişiyor?

Bu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, meskenlerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Ancak konut projesinde henüz satılık daire fiyatları ve ödeme seçenekleri belli değildir.

Ayrıca projenin 2022 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…