Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Saklıvadi satışları başladı

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi geniş özellikleri ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul Avrupa Yakası, Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarıyer konut projesi 23 bin 842 metrekare büyüklüğüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 7 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu yedi adet konut bloğunda ise toplam 227 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında 222 adet ofis ve 5 adet ticari ünite bulunmaktadır. Projede üç farklı tip mesken seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 konut tiplerinden meydana gelmektedir.

Artaş İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. Yeni projesinde lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. 23.842 metrekarelik arsa üzerinde 7 blok, toplam 227 adet konut, 222 adet ofis ve 5 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Büyüklükleri ise 79 metrekare ile 267 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte ortak alan içerisinde yürüyüş parkuru yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Avrupa Konutları Saklıvadi satılık daire fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Saklı Vadi projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Satışa sunulan 1+1 daireler 7 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 2+1 daireler ise 9 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Avrupa Konutları Saklıvadi nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul’un Sarıyer İlçesi Ayazağa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi Sarıyer’de Kemerburgaz Caddesi üzerinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 38 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…