Kategoriler
Proje Haberleri

Avşar Konakları Bursa satışları başladı

Avşar Konakları Bursa projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Beydağ & İnt Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 19 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik villalar 3 katlıdır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 19 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik villalar 3 katlıdır. Satışa sunulan 6 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 400 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 317 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her villanın kendine ait özel bahçe alanı bulunmaktadır. 3 katlı villanın bodrum katında; hobi odası, oturma odası, mutfak, yatak odası ve banyo bulunmaktadır. Zemin katında; antre, mutfak, balkon, salon, yatak odası ve banyo yer almaktadır. Ayrıca birinci katında; antre, teras, 2 adet yatak odası, ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve banyo bulunmaktadır. Villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Avşar Konakları Bursa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir.
Avşar Konakları Bursa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 villaların fiyatı 6.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 441 02 99 veya 0 (542) 742 84 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…