Kategoriler
Proje Haberleri

Ay Center Diyarbakır kaçırılmayacak yatırımlık ofisler satışta

Ay Center Diyarbakır projesi estetik ve lüks yapıda kaçırılmayacak yatırımlık ofisler sunmaktadır. Projenin konumu Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ay Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 2 artı 1,3 artı 1 ve dubleks ofisler ile bahçeli loft ofisler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri hakkında

Söz konusu proje dinamik ve premium ofisler sunan Ay Yapı imzası taşımaktadır. Ay Yapı, emniyet, ekonomi ve estetik anlayışı ile hareket etmektedir. Kaliteli ve modern iş hayatı sağlayan firma tarafından bölgede ilk ve tek kolektif ticari merkez kurulmuştur. Proje kapsamında 2 artı 1, 3 artı 1 ve dubleks ofisler bulunmaktadır. Bununla birlikte bahçeli loft ofisler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 ofislerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu ofislerin net büyüklüğü 97 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için geniş otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Söz konusu ofisler doktor, diş hekimi, avukat ve kurumsal hizmet veren tüm sektörlere hitap etmektedir.

Ay Center Diyarbakır konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ofisler Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında yer almaktadır.
Üstelik söz konusu proje bölgenin ilk ve tek kolektif ticari merkezi durumundadır.

Ay Center Diyarbakır projesinde şirket tarafından yatırımcılara ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 ofislerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 408 53 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…