Kategoriler
Proje Haberleri

Ay Yapı Ihlamur Konakları lansman fırsatları devam ediyor

Ay Yapı tarafından inşa edilen Ay Yapı Ihlamur Konakları konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Yaşam için konforu ve modern daireler inşa eden konut projesi ayrıca tek tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ay Yapı Ihlamur Konakları donanımlı daireler sunuyor

Site olarak planlanan proje, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Diyarbakır konut projesi kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde giyinme odası, yerden ısıtmalı balkon ve daha pek çok imkan sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 3 bloktan meydana gelmektedir. Projenin geniş bir alanı peyzaj mimarisine ayrılmış olup sosyal olanak bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde süs havuzlu kamelyalar, oyun parkları, 7/24 özel güvenlik gibi imkanlar mevcuttur. Bunların yanı sıra sitede kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna da bulunmaktadır.  Daireler 3,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 191 metrekaredir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Diyarbakır konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

191 metrekare 3,5+1 daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında takas işlemi kullanılmaktadır.

Diyarbakır konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Diyarbakır ili, Kayapınar İlçesi, Talaytepe Bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 408 53 94 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…