Kategoriler
Proje Haberleri

Ayazma Plus nerede yükseliyor?

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Beylükdüzü ilçesinde, Yıltaş Yapı şirketi firması tarafından inşa edilen Ayazma Plus konut projesi, toplam 9 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

9 blokta toplam 110 adet daireden oluşan konut projesinde, 20 adet de mağaza var. Konut projesinde 3+1 tipte, 4+2 tipte ve 5+2 tipte konutlar yer alıyor. Dubleks dairelerin de bulunduğu projedeki konutların büyüklükleri, 125 metrekare ila 240 metrekare arasında bulunuyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Ayazma Plus konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 5+2 dubleks daireler ise 1 milyon 300 bin TL’den alıcıya sunuldu. 3 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, toplam 4 satılık daire var.

Yaklaşık yüzde 85’i satılmış durumdaki konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Ayazma Plus konut projesi sosyal donatı özellikleri

Az katlı mimarili konut projesinde, birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, kapalı otopark, süs havuzu ve masa tenisi gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Isıtma sistemi olarak kombinin kullanıldığı konut projesinde balkon da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Bütün blokların altında ticari ünitelerin bulunduğu konut projesi, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. İki etaptan oluşan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde. Konut projesi metrobüse ve E5’e sadece 5 dakika mesafede inşa ediliyor.

Ayazma Plus konut projesi, Kavaklı Mah. Marmara Cad. Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0544 385 88 02 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.