Kategoriler
Proje Haberleri

Aykanlar Trendy satışları devam ediyor

Aykanlar Trendy konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa Nilüfer İlçesinde yükselen proje Aykanlar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donatılmış dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bursa Nilüfer, 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır.

Projenin büyük bir kısmı kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde yüzme havuzu, kamera sistemi, oyun parkı, otopark, çocuk oyun alanları gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje, tek bloktan meydana gelmektedir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare olarak planlanmıştır.

Aykanlar Trendy fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

160 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler tamamlanmış olup, oturuma hazırlanmaktadır.

Aykanlar Trendy nerede yer alıyor?

Konut projesi Bursa Nilüfer, 30 Ağustos Zafer yer almaktadır. Denize çok yakın mesafede yer alan proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan birçok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 238 25 25 ve 0543 932 65 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…