Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent 6 Fatsa satışları başladı

Aykent 6 Fatsa projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blokta 16 katlı bina inşa edilmektedir. Binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde tek blokta 16 katlı bina inşa edilmektedir. Binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site ortak alanında çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çift asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda ebeveyn banyosu dahil 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda ferah ve geniş yapıda teraslar mevcuttur. Ayrıca antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Aykent 6 Fatsa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir.

Aykent 6 Fatsa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 955.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 423 14 44, 0 (452) 423 31 48 veya 0 (532) 513 25 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…