Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent Green Life satışları devam ediyor

Aykent Green Life projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşan konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşan konutlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 335 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 226 araç kapasiteli açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatı alanları içerisinde; peyzajlı ortak yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kamelyalar, süs havuzları ve yapay şelale bulunmaktadır. Ayrıca piknik alanları, ördek ve tavşan gibi hayvanları besleme bahçesi, hobi bahçeleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuklar için oyun alanları, kum havuzu ve basketbol sahası gibi birçok alan mevcuttur.

Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur. Market, pastane, kuaför, terzi, kreş gibi ticari alanlar bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Aykent Green Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Şerefiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aykent Green Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 690.000 TL ile 820.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 335 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 423 14 44, 0 (452) 423 31 48 veya 0 (532) 513 25 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…