Kategoriler
Proje Haberleri

Ayla Konutları Gaziantep satışa sunuldu

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Beştepe Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Yükseller İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Ayla Konutları Gaziantep çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Şahinbey konut projesi Beştepe Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje 2 ayrı konut bloğundan meydana gelmekte olup, lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde açık otopark, geniş peyzaj alanları gibi daha pek çok donanım yer almaktadır.

Ayla Konutları Gaziantep konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, proje kapsamında akıllı dairelere yer verilmiştir. Aynı zamanda daireler geniş balkonlar, yerden ısıtma, ankastre set, vestiyer gibi olanaklara sahiptir. Proje tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 176 metrekare brüt alana sahip 2,5+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Ayla Konutları Gaziantep fiyatları ne kadar?

Şahinbey’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projenin henüz detayları belli olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde inşasına başlanması beklenmektedir. Bu kapsamda satışları devam;

176 metrekare brüt alana sahip 2,5+1 tip daireler 940 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Pera Pamuk Nazilli nerede yer alıyor?

Şahinbey konut projesi Beştepe Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 243 96 97 ve 0541 354 61 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…