Kategoriler
Proje Haberleri

Aymira 2 Söğütönü satışları başladı

Aymira 2 Söğütönü projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aydoğanşar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekare ile 161 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 ile 193 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun geniş koridor, rampa, oda kapısı, park ve tutamak mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Aymira 2 Söğütönü konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde okullar, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aymira 2 Söğütönü projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 133 ile 161 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.291.875 TL ile 1.569.750 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 192 ile 193 metrekare arasında olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.872.000 TL ile 1.876.875 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 230 64 96 veya 0 (533) 484 87 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…