Kategoriler
Proje Haberleri

Ayşe Hanım Sitesi satışları başladı

Ayşe Hanım Sitesi mimari konsepte sahip özgün tasarımları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Netef İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Netef İnşaat A.Ş. kalitesi ile dikkat çeken projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları bulunmaktadır ve yeşil alan bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 3 artı 1 dairelerin yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Bu daireler büyük balkon yapısına sahiptir.

Ayşe Hanım Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Hendek İlçesi Sarıdere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde market, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve cami yer almaktadır.

Ayşe Hanım Sitesi projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 547 34 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…