Kategoriler
Proje Haberleri

Aysima Konakları Silivri satışları devam ediyor

Aysima Konakları Silivri projesi İstanbul İli, Silivri İlçesi, Yeni Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut proje Royel Yapı Mühendislik İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesinde iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmiştir.  Site içerisinde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Aysima Konakları Silivri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar deniz ve  doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aysima Konakları Silivri fiyatları ne kadardır?

Aysima Konakları Silivri projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir.

Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler 3 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler 4 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 723 50 93 veya 0555 080 86 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…