Kategoriler
Proje Haberleri

Azel Aziziye Park satışları başladı

Azel Aziziye Park konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Erzurum’u Aziziye İlçesinde yükselen proje Azel İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aziziye İlçesi Gez Köyü üzerindeki 21 bin metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Erzurum konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde ebeveyn banyosu, giyinme odası, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara yer verilmiştir.

Proje, 12 blok ve 250 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında asansör, her daireye ait otopark gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, otopark, kreş, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri 167 metrekare ile 178 metrekare arasında değişmektedir.

Azel Aziziye Park fiyatları ne kadar?

Erzurum konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

168 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 daireler 750 bin TL

178 metrekare brüt alanlara sahip 4+1 daireler 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. 0,99 kredi oranı gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Azel Aziziye Park nerede yer alıyor?

Konut projesi, Aziziye’de Gez Köyü Osb Bölgesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. İstanbul yolu üzerinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 458 17 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…