Kategoriler
Proje Haberleri

Azem İnşaat Villazem Bağlıca lansman fiyatlarıyla satışta

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeni Bağlıca Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Azem İnşaat A.Ş firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Azem İnşaat Villazem Bağlıca konut projesinde villaların satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Ankara, Yeni Bağlıca Mahallesi’nde yer alan 20 bin metrekarelik ada bazlı parsel üzerinde inşa edilmektedir. Proje 37 adet bağımsız müstakil villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede 400 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır.

Ankara villa projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 6+1 tip villalardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 540 metrekare arasında değişmektedir. Azem İnşaat Villazem Bağlıca villa projesinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları yer almaktadır. Site görevlisi ve bahçıvan bulunan villa projesinde 7/24 kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Aynı zamanda 2 araçlık kapalı otoparkı da bulunmaktadır. Ankara villa projesinde isteğe bağlı asansör yapılabilmektedir. Üstelik iç mimar desteği de verilmektedir.

Azem İnşaat Villazem Bağlıca Villa Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 4 milyon 750 TL’den başlamaktadır. Proje kapsamındaki villalar lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Bağlıca konut projesi Bağlıca Mahallesi’nde ve Çambayırı Caddesi’ne cephe bir konumda yer almaktadır. Projenin 4 tarafı yol olup, kenarı yeşil alan parktır. Ankara konut projesi çevre yoluna 3 km, Başkent Üniversitesi’ne 3.4 km ve alışveriş merkezlerine ise 5 km mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 160 40 40 veya 0312 259 02 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..