Kategoriler
Proje Haberleri

Azimkent Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta

Azimkent Konutları projesi panoramik görüşlü lüks ve modern yapıda yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yücelen Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 katlı tek blokta 21 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 2 adet iş yeri yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yücelen Yapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 8 katlı tek blok yükselmektedir. Blokta toplam 21 adet daire ve 2 adet iş yeri yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 2 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Asansör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler, led ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik mevcuttur. Katlanabilir camlı kapalı balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Azimkent Konutları konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Akçakoca İlçesi Osmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje panoramik bir görüş alanına sahiptir. Üsteli deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde eczane, alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Merkezi ve resmi kurumlar oldukça yakın bir konuda yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Azimkent Konutları fiyatları ne kadar?

Azimkent Konutları projesinde 4.-5.-6. Katlardaki daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.690.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (544) 975 08 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…