Kategoriler
Proje Haberleri

Aziziye Park Erzurum satışları devam ediyor

Aziziye Park Erzurum konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı Azek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aziziye İlçesi Gez Köyü OSB bölgesi üzerindeki 21 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Erzurum konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daire içlerinde ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi olanaklar da yer almaktadır.

Site içerisinde geniş peyzaj alanları, site güvenliği, çocuk parkı, kamelyalar gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje 12 konut bloğu ve 250 adet daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında dairelerin yanı sıra 40 adet ticari birimde yer almaktadır. Daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 168 metrekare ile 178 metrekare arasında değişmektedir.

Aziziye Park Erzurum fiyatları ne kadar?

Erzurum konut projesinde satışları devam eden;

168 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 750 bin TL,

178 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aziziye Park Erzurum nerede yer alıyor?

Konut projesi Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gez Köyü OSB bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 458 17 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…