Kategoriler
Proje Haberleri

Azra Evleri Kartepe satışları başladı

Azra Evleri Kartepe projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akhel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 560 metrekare proje alanında 10 adet daire mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 560 metrekare proje alanında 10 adet daire mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Dış cephe özel yalıtıma sahiptir. Üstelik daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları birinci sınıf yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlar, özenle seçilmiş garantili, uzun ömürlü, birinci sınıf malzemelerden oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca High Gloss kapak, MDF gövde , Çimstone tezgah ve Kale batarya mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf banyo dolapları ve cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Fransız pencereler , PVC doğrama ve konfor cam mevcuttur. Koridor, salon ve mutfakta led aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca tavan led aydınlatma yer almaktadır.

Azra Evleri Kartepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Ataevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar yeşille iç içe olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra kolay ulaşım ve sosyal imkanlar bakımından da ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.

Azra Evleri Kartepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 ile 105 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 617 42 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…