Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Azur Konakları Karasu sıfır faiz fırsatıyla satışta

Azur Konakları Karasu projesi Sivişoğlu Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi, Yalı Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Daire tipleri neler, konut büyüklükleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Sakarya villa projesi Yalı Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde 3 katlı toplam 5 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesi yer almaktadır. Söz konusu projede konutlar 2+1 tipinde dairelerden meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 85 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Karasu konut projesi içerisinde 2 adet odası, 1 adet salon yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde balkon, mutfak, banyo, wc yer almaktadır. Projede ısınma sistemi ve sıcak su ise kombi (doğalgaz) ile sağlanmaktadır. Bununla birlikte amerikan mutfak, duşakabin, fiber internet, ankastre fırın, ısı cam gibi özellikler yer almaktadır. Sakarya konut projesinde ayrıca görüntülü diafon, 24 saat güvenlik, kamera sistemi gibi özellikler de yer almaktadır.

Konut projesinde dış özellikleri olarak hamam, açık otopark, ses yalıtımı, kamera sistemi, uydu, buhar odası, ısı yalıtımı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca kapıcı dairesi, spor alanı, çocuk oyun parkı, sauna, açık yüzme havuzu gibi alanlar da yer almaktadır.

Azur Konakları Karasu fiyatları ne kadar?

Sakarya konut projesinde tüm dairler standart aynı özelliğe sahiptir. Bu kapsamda bakıldığında brüt 85 metrekarelik 2+1 tip konutların fiyatları 1 milyon 300 bin  TL’den başlamaktadır. Konut projesindeki ilk etapta dairelere 300 bin ile 350 bin TL civarında peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile kefilsiz, bankasız elden taksit ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Azur Konakları Karasu nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Yalı Mahallesi, Karasu / Sakarya adresinde yer almaktadır.  Denize sıfır olan konut projesi anayola, iskeleye, minibüs hattına yakın bir konumdadır. ayrıca alışveriş merkezine, hastaneye, şehir merkezine, belediyeye de yakın bir konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 569 32 22 veya 0264 718 75 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…