Kategoriler
Proje Haberleri

Bab İstanbul yakında satışta

Bab İstanbul Zeytinburnu projesi Real Group firmasının grup şirketlerinden Oliv Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde yer almaktadır. Zeytinburnu konut projesinde satışlar başlamıştır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme’de yer alan arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Yatay mimarisi ile dikkat çeken konut projesinde dört farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dairelere yer verildiği görülmektedir.  Projede yer alan dairelerin alanları ise henüz netleşmemiştir.

İstanbul konut projesinde sosyal tesisler, fitness salonu, güvenlik, kapalı yüzme havuzu gibi alanların yer alması planlanmaktadır. Ayrıca projede kameralı güvenlik açık otopark ve kapalı otopark gibi alanların da yer alması beklenmektedir.

Fiyat ve ödeme planı hakkında

Zeytinburnu konut projesinde daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Satılık daire fiyatları konut projesinde böyle şekillenmektedir. Ancak konut projesinde satılık konut fiyatları henüz beli değildir. Ayrıca projenin ne zaman teslim edileceği, ödeme planı ile ilgili bilgiler de belli değildir. Bu bilgilerin en kısa zaman içerisinde açıklanması beklenmektedir.

Bab İstanbul nerede yer almaktadır? 

Söz konusu konut projesi Kazlıçeşme Mahallesi, Zeytinburnu / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesinin yakınlarında eğitim kurumları, alışveriş alanları, Millet Bahçesi gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Merter’e, Yedikule’ye, Bakırköy’e, Sirkeci’ye ve Eminönü’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 644 24 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…