Kategoriler
Proje Haberleri

Babacan Central Beylikdüzü ön talep topluyor

Babacan Central Beylikdüzü projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Babacan Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blokta 969 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Proje bünyesinde bulunan home ofis, ofis ve konutlar ayrı bloklarda yer alacaktır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde yüksek katlı 3 kulede konut bloğu, ofis bloğu ve home ofis yer almaktadır. Projede 969 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Proje bünyesinde bulunan home ofis, ofis ve konutlar ayrı bloklarda yer alacaktır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Babacan Central Beylikdüzü konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Marmara Park AVM ve Babacan Premium projesinin hemen karşısında bulunmaktadır. Ayrıca Skyport İstanbul’un hemen altındaki boş arsada inşa edilmektedir.

Babacan Central Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Babacan Central Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 570 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Beylikdüzü konut projesinde yüzde 35 peşinat ile banka kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Projenin teslimi 2024 yılında yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 2 420 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…