Kategoriler
Proje Haberleri

 Babil Garden 2 Bahçecik Ekim’de teslim

Babil Garden 2 Bahçecik konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje A Plus HD Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4+1 tip, dubleks müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Babil Garden 2 Bahçecik kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Villa içleri şömine, yerden ısıtma sistemi, klima gibi donatılara sahiptir. Her villanın kendine ait bahçesi ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı gibi olanaklar da mevcuttur. Projenin yüzde 80’lik kısmı yeşil alana ayrılmış olup villalar deniz manzarasına sahiptir.

Projede villalarının satışları devam etmektedir. Başiskele villa projesi kapsamında toplam 7 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar dubleks 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri brüt 250 metrekaredir. Şehre oldukça yakın olan proje aynı zamanda şehirden bir o kadar da izoledir.

Babil Garden 2 Bahçecik fiyatları ne kadar?

Bahçecik villa projesinde yer alan villaların fiyatları bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 250 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 4 milyon TL ile 4 milyon 600 bin TL arasında değişmektedir.

Aynı zamanda dairelerin satışları lansmana ve kişiye özel fırsatlarla devam etmektedir.

Babil Garden 2 nerede yer alıyor?

 Babil Garden 2 Bahçecik konut projesi, Başiskele, Damlar Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje market, semt pazarı, eczane, park, okul gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 698 21 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…