Kategoriler
Proje Haberleri

Babil Garden 3 Yuvacık satışları başladı

Babil Garden 3 Yuvacık projesi modern mimari tasarımı ve lüks yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje A Plus HD Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet birbirinden bağımsız lüks villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 adet birbirinden bağımsız lüks villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. 5 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 350 metrekare ile 370 metrekare arasında olmaktadır. Tam müstakil villalar her birinin kendine ait özel girişi bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villanın kendine ait 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya ait müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sadece kendisine ait bahçeleri, şık bahçe peyzajları bulunmaktadır. Yüzde 80 yeşil alana sahip projede çocuklar için oyun parkı yer almaktadır. Projenin tümm detaylarında mimarların özgün tasarımları ile farklı tasarımlar oluşturulmuştur. Villalar 3,5 metre tavan yüksekliğine sahiptir. Yüksek ısı ve ses izolasyonları sağlanmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca odun şöminesi ve klima alt yapıları mevcuttur. Bunun yanı sıra villa zeminlerine laminat parkeler döşenmektedir.

Babil Garden 3 Yuvacık konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu villalar deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra şehre yakın konumu ile ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Babil Garden 3 Yuvacık fiyatları ne kadardır?

Babil Garden 3 Yuvacık projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 350 ile 370 metrekare arasında olan 5 artı 1 villaların fiyatı 3.800.000 TL ile 4.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 698 21 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…