Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Bacakkadı Prestij Konutları satışı devam ediyor

Bacakkadı Prestij Konutları, Zonguldak’ta yer almaktadır. Sadece dairelerden oluşan konut projesi Tab Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern ve şık tasarımlı dairelere yer verilen projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Bacakkadı Prestij Konutları 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerde odalar, salon, mutfak, banyo, balkona ek olarak çamaşır odası da bulunmaktadır. Mutfakta özel tasarım dolaplar ve tezgah bulunmaktadır. Daire girişlerinde vestiyer vardır. İç kapılar modern ve kullanışlı olarak tasarlanmıştır. Dış kapı ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Banyoda banyo dolabı ile duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Bina ısı ve ses yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Dairelerde kombi bulunmaktadır.

Bacakkadı Prestij Konutları kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Site içerisinde çocuklar için oyun parkı bulunmaktadır. Binada iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Su kesintisi için su deposu ve hidrofor vardır. Ayrıca elektrik kesintilerinde devreye giren jeneratör sistemi de mevcuttur. Araç parkı için açık otopark bulunmaktadır. Sitenin çevre düzenlenmesi tamamlanmak üzeredir.

Bacakkadı Prestij Konutları konumu ve daire satışları

Proje şehir merkezine yakın konumdadır. Belediye, cami, sağlık ocağı, market, semt pazarı, okul ve çocuk parkına yakındır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs, otobüs ve tren istasyonuna yakındır. Özel araç ile yola çıkmak için hem anayol hem caddeye yakındır. Şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Bu sebeple her yere ulaşım kolaydır.

Bacakkadı Prestij Konutları kredili satışa uygundur. Bankalardan kredi alarak taksitle bu evlere sahip olabilirsiniz. Takas imkanı sunulmamaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon olan daireler, 106 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 975 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler 131 metrekaredir. Daireler 1 milyon 350 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (532) 214 32 54 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan merak ettiklerinizi sorabilir, ek olarak bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız