Kategoriler
Proje Haberleri

Badepark Kozluca oturuma hazır

Badepark Kozluca projesi oturuma hazır olup Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Bitek Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.044 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 blok ve toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bitek Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 5.044 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 36 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen dairelerin 24 tanesi 3 artı 1, 12 tanesi ise 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Araçların siteye giriş ve çıkışları otomatik kapı sistemi ile sağlanmaktadır.

Bahçe katlarına özel yeşil alanlar bulunmaktadır. Üstelik ortak alan içerisinde çocuk oyun alanı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Balkon dahil yerden ısıtma ve bireysel kombi sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Salon ve ebeveyn yatak odasında klima alt yapısı bulunmaktadır. İç mimari ile uyumlu lake vestiyer ve banyo dolapları ile lake/ahşap mutfak dolapları bulunmaktadır. Salon, mutfak, hol ve banyoda asma tavan ve ışık bandı mevcuttur.

Badepark Kozluca konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir.

Oturuma hazır durumdaki Badepark Kozluca projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 376 19 19 veya 0 (533) 155 16 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…