Kategoriler
Proje Haberleri

Bağçeşme Premium İzmit satışları devam ediyor

Zincirlikuyu İnşaat tarafından inşa edilen Bağçeşme Premium İzmit konut projesinde daire satışları özel fiyatlarıyla devam etmektedir. Konforlu ve lüks daireler inşa eden konut projesi ayrıca iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Bağçeşme Premium İzmit Projesinde Dairelerin Özellikleri Neler?

Site olarak planlanan proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Orhan Mahallesi üzerindeki 2 bin 195 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmit konut projesi kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir.  Dairelerde fiber internet alt yapısı, intercom sistemi, teras, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 2 blok ve 25 daireden meydana gelmektedir.  Ayrıca projede kapalı otopark, havuz, çocuk oyun parkı, kamelyalar, güvenlik, asansör gibi imkanlarda sunulmaktadır.  Daireler 3+1 ve 4+11 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projenin %65 oranında kaba inşaatı devam etmektedir.

Projede dairelerin satış fiyatları nedir?

Kocaeli İzmit konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

188 metrekare 3+1 çatı dubleks daire 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede son 2 daire kalmıştır.

İzmit konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi İzmit’te Bağçeşmenin ana caddesi olan Devran Caddesi’nin hemen altında yer almaktadır. Ayrıca Gaffar Okkan Caddesi ile Ürün Sokak arasında konumlandırılmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 323 27 08 ve 0532 611 52 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…