Kategoriler
Proje Haberleri

Bağlar Tria Adana satış sunuldu

Bağlar Tria Adana konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Adana’nın Kozan İlçesinde yükselen proje Akyıldız Mimarlık ve İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kozan İlçesi Türkeli Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Bağlar Tria Adana kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, ısıcam, intercom sistemi, görüntülü diafon ve ankastre set gibi olanaklar yer almaktadır.

3 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde hidrofor, asansör, otopark, su deposu gibi olanaklar yer almaktadır. Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 130 metrekare arasında değişmektedir. Proje ile ilgili daha fazla detay ileriki günlerde belli olacaktır.

Bağlar Tria Adana konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Kozan’ın Türkeli Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 490 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 681 73 43 numaralı telefonuarayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…