Kategoriler
Proje Haberleri

Bahadır 148 sosyal donatıları

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Pendik ilçesinde, Bahadır İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Bahadır 148 konut projesi, toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Konut projesi ismini, içinde bulunan konut sayısından alıyor.

Toplamda 148 adet daireden oluşan konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 85 metrekare ila 176 metrekare arasında bulunuyor.

Konut projesinin Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bahadır 148 konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 386 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinde, vade farksız ve 60 ay taksitle ödeme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün. Projedeki dairelerin aidatlarının düşük olacağı öngörülüyor.

Bahadır 148 konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, langırt, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Deniz manzarasına sahip olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesinde, beşinci kattan itibaren denizi görebilmek mümkün. Projede asansör de mevcut durumda. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi çeken konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, Anadolu yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Pendik’te inşa ediliyor. Proje, merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Konut projesi, E-5 kara yolunun hemen yanında bulunuyor.

Bahadır 148 konut projesi, Çamçeşme Mah. Alim Sk., 34899 Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0216 417 0 666 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.