Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Bahar Evleri 2 satışları devam ediyor

Bahar Evleri 2 Bursa Mudanya’da yer alan bir projedir. Proje NGA Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Bahar Evleri 2 13.155 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projede 12 adet villa yer almaktadır. Villaların tamamı 7 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Villaların her birinde geniş tasarımlı balkonlar vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup manzara izlemek mümkündür. Villalar iki katlıdır. Banyo sayısı 4 adettir. Bu banyolar yatak odaları içinde ayrıca yer almaktadır. Yatak odası içinde ebeveyn banyosuna ek olarak özel giyinme odası da vardır. Mutfak ve salon ayrıdır. Mutfakta set üstü ocak hazır olarak bulunmaktadır. Villalarda vestiyer ve gömme dolaplar da hazır olarak yer almaktadır. Kışın ısınmak için şömine ve klima vardır. Klimalar yazın serinlemek için de kullanılmaktadır.

Bahar Evleri 2 akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Güvenlik için kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör vardır. Su kesintileri içinse su deposu bulunmaktadır.

Bahar Evleri 2 villaları satış fiyatları

Projede yer alan villalar tek tiptir. Villaların tamamı 7 oda 1 salondur. Her bir villanın kendine ait 1000 metrekare civarında bahçesi vardır. Villalar brüt olarak 330 metrekare olarak tasarlanmaktadır. Net olarak 250 metrekare kullanım alanına sahiptir.

Bahar Evleri 2 şu anda 27 milyon 925 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Villaların 2022 yılı Kasım ayı itibari ile teslim edilmesi planlanmaktadır. Ödeme koşulları ve daireler hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (224) 453 34 76 ve 0 (533) 327 65 96 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız