Kategoriler
Proje Haberleri

Baharyaka Eyüpsultan’da 48 ay vade

İstanbul’un Eyüp ilçesinde, Kuyaş Gayrimenkul ve Büyük Artı İnşaat tarafından hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan konut projesi, toplam 20 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

650 konutun bulunduğu projede; 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut. 8 bloktan meydana gelen projedeki konutların büyüklükleri, 103 metrekare ila 500 metrekare arasında değişiyor. Projedeki büyük metrekarelere sahip daireler bahçe kullanım alanına da sahip olacak.

Yaklaşık yüzde 16’sı satılan projenin Ekim 2021 yılı Ekim ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 759 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinat vererek kalan konut bedelini 48 ay vadelendirebilmek mümkün.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Haliç manzaralı projede, asansör de bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede intercom sistemi mevcut. Split klimalı projede duşakabin ve balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan Baharyaka Eyüpsultan projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Proje, şık ve modern tasarımıyla da beğeni topluyor. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Konut projesi, nefis Haliç manzarası ile de dikkatleri çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Haliç manzaralı konut projesi, Eski Bahariye Sitesi üzerine inşa ediliyor. Proje, oldukça merkezi bir noktada ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Baharyaka Eyüpsultan konut projesi, Bahariye Sitesi, Düğmeciler Mah. 34055 Eyüp/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0850 640 04 14 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.