Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçe Life Bahçelievler Ekim 2023’te teslim

Bahçe Life Bahçelievler projesi merkezi konumda yükselip A+ kalitede malzeme kullanılan yapısı ile sahiplerini beklemektedir. Konut projesi konum olarak ise İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bayram ARC İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bahçelievler konut projesi Bayram ARC İnşaat güvencesi ile tasarlanmıştır. Söz konusu konut projesi 6.500 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu tek bloktan meydana gelen konut projesi içerisinde yükselen modern yapıdaki blokta toplam 40 adet daire yer almaktadır. Dairelerin tiplerini incelediğimizde ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmakta olduğu görülmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 92 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde yürüyüş alanları bulunmaktadır.

Dış donanım içerisinde çift asansör, fiber internet, kablo TV, uydu, yangın merdiveni, arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Konut projesinde her dairede laminat zemin uygulaması ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bahçe Life Bahçelievler konumu hakkında

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli,  Bahçelievler İlçesi Kocasinan Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesi Bahçelievler Devlet Hastanesine ve Mahmutbey Caddesine 1 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca konut projesi metrobüs ve metroya 10 dakikalık araç mesafesinde yer almaktadır. Çevresinde ise kreş, cami, eczane, okullar bölgesi, semt pazarı ve üniversite yer almaktadır.

Bahçe Life Bahçelievler fiyatları ne kadar?

Bayram Arc Bahçe Life Bahçelievler projesinde yer alan brüt 92 metrekare olan 3 artı 1 daireler 5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 457 31 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…