Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçelievler Sitesi Edremit satışları devam ediyor

Bahçelievler Sitesi, Balıkesir Edremit’te yer alan bir projedir. Ersan Özdemir İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1 daireler yer almaktadır. Oda sayısı az olmasına rağmen ferah bir yapısı olan dairelerin özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bahçelievler Sitesi, toplam 4.367 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 113 adet daire bulunmaktadır. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Dairelerde modern ve eşsiz mimari tasarımlar vardır. İç kapılar lake, dış kapılar çelik kapıdır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Mutfaklarda set üstü ocak, davlumbaz, fırından oluşan ankastre set hazır bulunmaktadır. Konutlarda özel tasarımlı mutfak ve banyo dolapları vardır. Binalarda özel olarak ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Engelli bireyler için geniş koridor, korkuluk, giriş, rampa ve tuvalet bulunmaktadır.

Bahçelievler Sitesi güvenliği için 24 saat güvenlik sistemi vardır. Güvenlik hizmetleri kameralar ile desteklenmektedir. Merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca doğalgaza uyumlu ısıtma sistemi de kurulu olarak dairelerde yer almaktadır. Araç park etmek için her daireye özel bir araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Yüzmek için özel yüzme havuzu vardır. Hem yetişkinler, hem çocuklar için özel olarak yüzme havuzu hazırlanmaktadır.

Bahçelievler Sitesi ulaşım avantajları ve dairelerin fiyatları

Proje denize sadece 10 dakika mesafededir. Sitenin 5 dakika uzağında alışveriş merkezi, 8 dakika uzağında hastane bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için otoban kullanılmaktadır. Otoban ise siteye sadece 5 dakika mesafededir.

Bahçelievler Sitesi daireleri 1 oda 1 salondan oluşmaktadır. Daireler 53 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Şu anda satış fiyatları 1 milyon 350 binden başlamaktadır. Dairelerin şu anda inşaatları devam etmektedir. Teslimleri için 2023 yılının Ocak ayı verilmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Satışlarda yüzde elli 50 peşinat ile 6 ay 0,99 faiz oranlı taksit imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve satış avantajları için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0541 130 79 87 numarası bulunmaktadır. Numaradan proje ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız