Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçem Paşakent lansman fiyatlarıyla satışta

Bahçem Paşakent projesi modern mimari anlayışı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şahin Proje tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik arsa içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.000 metrekarelik arsa içerisinde 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 206 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Bu proje, bölgenin en büyük yeşil alan ve sosyal donatı alanlarına sahip projesidir. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş alanları, bisiklet yolu, spor salonu ve sauna bulunmaktadır. Bununla birlikte binada kapıcı dairesi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Bahçem Paşakent konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Bandırma İlçesi Paşakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Malta Deresi karşısında yer almaktadır. Üstelik konutlar deniz manzarasına sahiptir.

Bahçem Paşakent projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 206 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 715 55 29 veya 0 (532) 351 47 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…