Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Platinum fiyatları

İzmir’in Torbalı ilçesinde, Bahçeşehir Yatırım firması imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Platinum konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

11 bloklu konut projesinde, toplam 142 adet daire bulunuyor. 2 etaptan meydana gelecek olan projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut.

Konut projesindeki 1+1 daireler 77 metrekare, 2+1 daireler brüt 82 metrekare ile 116 metrekare arasında, 3+1 daireler ise brüt 127 metrekare ile 150 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Ekim 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projenin ilk etabının ise 20 ay içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Bahçeşehir Platinum konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 205 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Bahçeşehir Platinum konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projsinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve tenis kortu gibi sosyal donatı olanakları yer alıyor. Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Ayrancılar’a 13 kilometre, İTOB Sanayi Bölgesi’ne 24 kilometre, Kısıkköy’e 30 kilometre, Menderes’e 32 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na 33 kilometre, Gaziemir’e 39 kilometre, Optimum AVM’ye 40 kilometre, Fuar İzmir’e 46 kilometre, İzmir Merkez’e 50 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje, İzban ve toplu taşımaya yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Bahçeşehir Platinum konut projesi, Muratbey Mahallesi 35860 Torbalı/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0232 854 84 84 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.