Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeyaka Ispartakule’de ödeme seçenekleri

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Ispartakule’de, Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bahçeyaka Ispartakule konut projesi, toplam 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

327 daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’ler 57 metrekare, 2+1’ler 96 metrekare ila 154 metrekare arasında, 3+1’ler 158 metrekare ve 4+1’ler ise 217 metrekare büyüklüğünde tasarlanarak alıcıya sunuldu.

Konut projesinin 2020 yılının başlarında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1’ler 409 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 616 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 983 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 1 milyon 243 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak ya da banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık hava egzersiz alanı, koku tarlası, oyun vadisi, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, kafe, üstü açılabilir havuz, fitness salonu, sauna, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi bazı sosyal donatı özellikleri mevcut.

8 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip. Konut projesi, oldukça merkezi bir noktada hayata geçiriliyor. Proje, yapımı devam eden metro istasyonuna da yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje, İstanbul Havalimanı’na da kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje, Sağlık Kent’e de komşu olacak.

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi, Ispartakule Mevkii Tahtakale Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi No: 8 Avcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0553 036 54 74 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.