Kategoriler
Proje Haberleri

Bakacakkadı Prestij Konutları satışları devam ediyor

Bakacakkadı Prestij Konutları projesi geniş özellikleri ve ferah yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tab Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 101 ile 106 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 131 ile 142 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içersinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Kurtarma sistemli 10 kişilik asansör, hidrofor, su deposu, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolapları, tezgah, tüm vitrifiye ve musluklar yapılmıştır. Banyo içerisinde banyo dolapları ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Bakacakkadı Prestij Konutları konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Bakacakkadı Belediyesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bakacakkadı Prestij Konutları fiyatları ne kadardır?

Bakacakkadı Prestij Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 101 ile 106 metrekare arasında olan 2 artı 1 daireler 825.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 131 ile 142 metrekare arasında olan 3 artı 1 daireler 1.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 214 32 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…