Kategoriler
Proje Haberleri

Bakas Stil Sakarya’da yükseliyor

Bakas Stil Sakarya, Erenler Mahallesinde yer almaktadır. Bakas İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Az katlı ve az daire sayısına sahip bir projedir. Modern yapılı, yeşil alan üzerindeki dairelerin özellikleri ve proje detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Bakas Stil, az katlı bir adet bloktan meydana gelmektedir. Her katta 2 adet daire yer almaktadır. Daireler üç oda bir salon olarak hazırlanmaktadır. Her dairede salon ve mutfak ayrı şekilde yer almaktadır. Daireler tek tip olarak tasarlanmaktadır. Brüt olarak 122, net olarak 110 metrekare kullanım alanına sahiptirler. Her dairenin kendine has balkonu bulunmaktadır. Balkonlar oturup vakit geçirmek için geniş olarak tasarlanmaktadır. Mutfaklarda granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Daire iç kapıları PVC ve lakedir. Fayanslar birinci sınıf seramik ile kaplıdır.

Bakas Stil, daireler arasında çift duvarlar vardır. Bu duvar ses yalıtımı sağlamaktadır. Isınma yerden ısıtma sistemi ile yapılmaktadır. Her odada televizyon anteni bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi mevcuttur. Daire girişleri için görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Projeye 2022 yılının Temmuz ayında başlanmıştır. Dairelerin 2023 yılının ilk ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bakas Stil konum özellikleri

Proje Erenler’in en sevilen bölgelerinden birinde yer almaktadır. Proje konumundan hem toplu taşıma ile hem özel araç ile ulaşım kolaydır. Bina önü hemen yoldur. Bu yoldan toplu taşıma araçları sürekli geçmektedir. Devlet okullarına yürüme mesafesindedir. Ayrıca özel Mefküre Koleji de yürüme mesafesinde yer almaktadır. Dairelere yakın cami ve market bulunmaktadır. Ayrıca çocukların oyun oynayacağı, eğleneceği parklar da yakınlarında bulunmaktadır.

Bakan Stil evleri kredili satış imkanına sahiptir. Uygun şartlar sağlandığında banka kredisi ile satış yapılmaktadır. 2 oda 1 salon net 110 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler hem oturmalık hem yatırımlık olarak değerlendirilebilir. Fiyatlar zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatları 0 (532) 434 65 32 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz. Bu numaradan ayrıca merak ettiğiniz bilgileri de alabilirsiniz. Ek olarak ödeme koşullarını da öğrenmek mümkün.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız