Kategoriler
Proje Haberleri

Bakırcı Topkapı satışları devam ediyor

Bakırcı Topkapı İstanbul projelerinden birisidir. Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam etmektedir. Blok blok satışları yapılan dairelerin 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bakırcı Topkapı toplam 8207 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 264 daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazırlanmaktadır. Projedeki her dairede dışarı açılan balkonlar bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında temiz hava almak mümkündür. Mutfak ile salon bütün dairelerde ayrı ayrı tasarlanmıştır. Yine bütün dairelerde ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrı bir alandadır. Bloklarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Binaların zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmışlardır. Bina katlarına iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler ile hem insan hem yük taşımak mümkündür.

Bakırcı Topkapı güvenliği için özel güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu güvenlik hizmeti içinde kameralı güvenlik de yer almaktadır. Araç park etmek için projede kapalı otopark alanı hazırlanmaktadır. Sosyal donatılar olarak ise sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, yürüyüş parkuru ve sinema bulunmaktadır.

Bakırcı Topkapı satışları

Projenin inşaat aşaması halen devam etmektedir. Dairelerin 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. A bloğunda satışların devam ettiği projede B ve C blokları 2022 Kasım ayında satışlara başlayacaktır. Daireler uygun bankalardan kredi çekerek satın alınmaya müsaittir. Konutların fiyatları şu anda 7 milyon 507 binden başlamaktadır. Bu fiyat dairelerin büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de fiyatlarda değişiklik olmaktadır.

Bakırcı Topkapı projesinde hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 7 966 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…