Kategoriler
Proje Haberleri

Bakyapı Prestij Panora 36 ay vade farksız satışları devam ediyor

Bakyapı Prestij Panora Bursa Osmangazi’de yer alan bir projedir. Proje Bakyapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern ve ferah dairelerden oluşan projede satışlar banka kredisine uygun olarak yapılmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, güncel fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bakyapı Prestij Panora geniş tasarımlı dairelerden oluşmaktadır. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Dairelerde mutfak ve salon ayrıdır. Her dairede ortak kullanım banyosu ve ebeveyn banyosu olmak üzere iki adet banyo vardır. Bu banyolarda duş kabinleri hazırdır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ek olarak bir alanda yer almaktadır. Bütün dairelerde balkon vardır. Bu balkonlar geniş olarak tasarlanmıştır. Bu özelliğinden dolayı hem yaz hem kış aylarında balkonlarda temiz hava almak mümkündür. Dairelerin dış kapıları çelik kapıdır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı vardır.

Bakyapı Prestij Panora sitesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Araç park etmek için site içinde açık otopark bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır. Kişisel bakım ve güzellik için sauna ile masaj odası vardır. Spor yapmak içinse özel fitness salonu mevcuttur.

Bakyapı Prestij Panora daireleri satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Okul, alışveriş merkezi, eczane, hastane, sağlık ocağı, cami, park, semt pazarı, manav, market gibi yerlere yakındır. Daireler 3 oda 1 salondur. Brüt 120, net 107 metrekare büyüklüğündedir. Daireler şu anda 1 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Bakyapı Prestij Panora daireleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Şu anda 850 bin peşinat ile 36 ay vade ile daireler satılmaktadır. Dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanmaktadır. Ödeme koşulları ve güncel daire fiyatlarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje için 0 (543) 312 47 30 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje hakkında bütün merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız