Kategoriler
Proje Haberleri

Balaban Modern krediye uygun daire satışları başladı

Balaban Modern, Kocaeli Gölcük’te yer alan bir projedir. Yapımcı firması Egemir Balaban İnşaat olan projede 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Farklı konumlardaki dairelerin satışları devam etmektedir. Satışları devam eden bu dairelerin konumları, özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve projenin diğer özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Balaban Modern 3 katlı yatay mimarili tek blok olarak inşa edilmektedir. Blokta yer alan bütün daireler 3 oda 1 salon olarak hazırlanmıştır. Ancak bloktaki konumlarına göre farklı büyüklükleri vardır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Bina çevresinde özel peyzaj alanları bulunmaktadır. İklime uygun çiçekler ile bezenen bu alanlar balkonlardan bakıldığında huzur ve ferahlık vermektedir. Konutlarda mutfak ve salon ayrı ayrı konumlandırılmıştır. Tekli ara kat dairelerde sadece bir adet banyo vardır. Çatı dubleksi ya da bahçe dubleksinde ise 2 adet banyo bulunmaktadır.

Balaban Modern dairelerinin ısıtılması için yerden ısıtma sistemleri vardır. Yazın serinlemek içinse isteyenler klima kullanmaktadır. Araç park etmek için site içinde açık otopark alanı vardır. Cadde üzerinde olmasından dolayı ulaşım hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Balaban Modern daire çeşitleri ve fiyatları

Projede tekli ve dubleks daireler bulunmaktadır. Tekli, ara kat olan 3 oda 1 salon daireler brüt 110, net 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Brüt 155, net 120 metrekare kullanım alanına sahip 3 oda 1 salon çatı dubleksleri de aynı fiyat ile satılmaktadır. Brüt 123, net 100 metrekare olan bahçe dubleksleri ise 1 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçmek gerekir.

Balaban Modern daireleri banka kredisi ile satışa uygundur. Uzakta olan müşteriler için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin teslim tarihi olarak 2023 yılı Ekim ayı verilmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (262) 435 61 00, 0 (262) 412 57 41 ya da 0 (539) 591 32 11 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız…