Kategoriler
Proje Haberleri

Balat Stil ne zaman teslim edilecek?

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Ömer Kumova İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Balat Stil konut projesi, toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

84 daireden meydana gelen konut projesinde, 6 adet konut bloğu bulunuyor. Konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 3+1 daireler 172, 178 ve 186 metrekare, 4+1 dubleksler 372 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 52’si satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Balat Stil konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 688 bin TL ila 728 bin 500 TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 28 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilme imkanı mevcut.

Balat Stil konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, yürüyüş parkuru ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Projede balkon da mevcut durumda.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Bursa’nın hızlı bir şekilde gelişen bölgelerinden Balat’ta inşa ediliyor. Konut projesi merkezi bir konumda ve toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

Korupark AVM’ye kolay ulaşılabilir bir noktada yer alan projeye Emek ve Korupark metro istasyonları yakın.

Balat Stil konut projesi, Balat Mah. Cezaevi Cad. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Telefon: 0224 451 39 39-0542 523 16 72