Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Balkan Derinpark satışları devam ediyor

Balkan Derinpark Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir projedir. Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bölgede çok sayıda ilgi gören projeye imza atan firmanın bu projesinde de satışlar hızla devam etmektedir. Haberin devamında proje detayları ve daire özellikleri bilgilerini bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Balkan Derinpark projesi 3 blok şeklinde yükselmektedir. A, B ve C blok olarak isimlendirilen bu bloklarda toplam 40 daire bulunmaktadır. Daireler üç oda bir salon şeklinde plana sahiptir. Dairelerde mutfak ve salon ayrı şekildedir. Banyo ortak ve ebeveyn banyosu olmak üzere iki adettir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Aydınlatma olarak spot ışıkları bulunmaktadır. PVC doğrama, ısıcam, seramik ve laminat zemin özellikleri mevcuttur. Dairelerin dışarı açılan kapıları çelik kapı olarak tasarlanmaktadır. Ayrıca girişlerde görüntülü diafon özelliği de mevcuttur. Kışın ısınma yerden ısıtma ile sağlanmaktadır.

Balkan Derinpark projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Site güvenliği için 7/24 kamera sistemi mevcuttur. Bloklar arasında ferah ve geniş ortak kullanım alanları mevcuttur. Bu alanlarda çocukların güvenle oynaması için özel çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Bunun dışında açık yüzme havuzu da proje dahilinde bulunmaktadır. Site içerisinde hem çocukların hem yetişkinlerin dinlenip keyifli vakitler geçirmesi için alanlar bulunmaktadır.

Balkan Derinpark konum avantajları

Proje, günlük hayatta ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Sağlık ocağı, okul, pazar, market gibi alanlara yürüyerek gidilebilir. Bunun dışında daha uzak mesafeli yerlere ulaşmak için toplu taşıma duraklarına da yakın mesafededir. Hem okul hem işyerlerine ulaşımda büyük kolaylık sağlar.

Balkan Derinpark projesinde daire satışları devam etmektedir. 3+1 brüt 150, net 130 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 1.775.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı sağlanmaktadır. Bunun için 0 (549) 239 99 19 numarasından bilgi alabilirsiniz. Bu numaradan dairelerin güncel fiyatları, ödeme koşulları ve proje hakkında ek olarak merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız