Kategoriler
Proje Haberleri

Barbaros 48 Beşiktaş’ta yükseliyor

2022 yılı Aralık ayında ön satışların başladığı Barbaros 48 Beşiktaş projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu konut projesi Fuzul Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Emlak Konut GYO güvencesi ile hasılat paylaşımı modeliyle geliştirilmektedir. Boğaz manzarasına sahip konut projesinin 24 ayda tamamlanması planlanmaktadır.

Projede ticari alanlara yer verilmemektedir

İstanbul konut projesi 3 bin 357 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerine yer alan konut projesinde kat yükseklikleri 4.5 metre olacak şekilde tasarlanmıştır. Konut projesi Mental Design Works firması tarafından tasarlanmıştır. Konut projesinde toplam 48 adet rezidans dairelere yer verilmektedir. İç mimarisinin KY Mimarlık tarafından yapıldığı projede ayrıca ofis veya AVM gibi alanlara yer verilmemektedir.

Beşiktaş konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olmak üzere üç farklı daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 350 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca söz konusu konut projesinde 3. kattan sonrasında panoramik boğaz ve tarihi yarımada manzarasına bulunmaktadır.

Konut projesinde fiyatlar ne kadar?

Beşiktaş konut projesinde otopark alanı bulunmaktadır. Bu kapsamda 2+1 daireler için iki, 3+1 tip daireler için üç, 4+1 daireler için dört adet araçlık otopark alanı ayrılmıştır. Ayrıca misafirler için ise ayrı otopark alanı bulunmaktadır. Konut projesinin en üst katında ise sonsuzluk havuzu yer almaktadır.

Konut projesi yaklaşık 2 milyar TL’lik bir yatırım değerine sahiptir. Söz konusu konut projesinde satılık daire metrekare fiyatları ise ortalama 10 bin dolardan başlamaktadır. Ayrıca Beşiktaş konut projesinin 24  ay gibi bir sürede tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Barbaros 48 nerede yer alıyor?

Beşiktaş konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Beşiktaş İlçesi, Balmumcu’da, Barbaros Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Adres olarak ise Dikilitaş Mahallesi, Barbaros Bulvarı, No:137 Beşiktaş / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 156 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…