Kategoriler
Proje Haberleri

Barbaros Reserve Residence yaşam başladı

Barbaros Reserve Residence konut projesi 2 etaptan oluşan özel bir projedir. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sera Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sera Group güvencesi ile yükselen proje rezidans konseptinde 2 etaptan oluşmaktadır. Site içerisinde toplam 42 adet lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 326 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 373 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 674 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde geniş bir açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte güneşlenme alanları yer almaktadır. Ayrıca projesinin kendine özel 350 metre uzunluğunda plajı bulunmaktadır. Rezidansta asansör sistemi yer almaktadır. Katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Barbaros Reserve Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yalı Koyu’nda yükselen proje konumu itibariyle dikkat çekmektedir. Deniz manzarasına sahip projenin kendine ait 350 metre uzunluğunda plajı mevcuttur. Üstelik konut sahiplerine ferah bir orman havası sunmaktadır.

Barbaros Reserve Residence projesinde güncel fiyat listesi henüz açıklanmamıştır. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 252 311 02 27 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…