Kategoriler
Proje Haberleri

Barış Exxen Villas 3 satışları devam ediyor

Barış Exxen Villas 3 projesi lüks yaşam alanları ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Barış İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Barış İnşaat tarafından hayata geçirilen proje konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 184 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda bahçe alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Barış Exxen Villas 3 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Şirinköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve şehir manzarasına sahiptir.

Barış Exxen Villas 3 projesinde 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Kasım 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 414 38 68 veya 0 (537) 446 23 88 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…